Valviran uusimman ohjeistuksen mukaan sähkötupakka joka EI sisällä tupakkaa, EI sisällä nikotiinia, EI sisällä mitään haitallisia aineita, luokitellaan “tupakkajäljitelmäksi”. Tämä tarkoittaa että hintoja, kuvia, ja tuotenimiä ei saa pitää esillä, varsinkaan internetissä. Hintoja, kuvia, ja tuotenimiä ei myöskään saa lähettää sähköpostilla asiakkaille.

Arviolta 50 000 suomalaista tupakoijaa on sähkötupakan avulla lopettanut tupakoinnin kokonaan, tai ainakin vähentänyt. Se jos mikä on hatunnoston paikka.

Itsekin sähkötupakan avulla lopettaneena, uskon että sähkötupakka on ehkä vuosikymmenen paras keksintö, kun niin omakohtaisesti tunsin kuinka vältin ennenaikaisen kuoleman, ja ajattelin että kaikkien tupakoijien soisi kokevan saman, siispä tilasin mielestäni parhaan sarjan sähkötupakoita suoraan tehtaalta, ja kaverin kanssa perustettiin verkkokauppa, melkolailla harrastepohjalta. Käytän itse omia tuotteita, ja olen niihin hyvin tyytyväinen, eikä tee mieli koskea tupakkaan enää ikinä.

Selvästi myrkyllinen, Tunnetusti syöpää aiheuttava, Lievästi radioaktiivinen tupakka vie aivan liian monta suomalaista turhaan aikaiseen hautaan. Jos he voisivat puhua nyt, kysykää itseltänne, olisivatko he sähkötupakan puolesta vai vastaan?

Tupakoitko SINÄ? Tunnetko jonkun joka tupakoi? Osta itsellesi tai ystävällesi pitempi ja terveellisempi elämä.