Sähkötupakan ostaminen, myyminen, postittaminen, ja käyttäminen yhä täysin sallittua. Verkkokauppa jatkaa siis “normaalisti”.

Valviran uuden tulkinnan mukaan markkinoinniksi lasketaan kuvan, tuotenimen, ja hinnan esittäminen kotimaisen yrityksen toimesta nettisivuilla. Olemme nyt linjassa tämän suosituksen kanssa, ja mikäli lisää rajoituksia tulee, noudatamme viranomaisten suosituksia. Kuluttajansuojan kannalta tilanne on aika heikko, aika outoahan se on ostaa jotain josta ei näe kuvaa, mutta elämme sellaisia aikoja että Suomalaisten pitää sopeutua rajoituksiin mukisematta, niin sähkötupakan kuin monen monen muunkin asian osalta.

Sähkötupakkaa pystyy toki yhä tilaamaan niin että saa nikotiinipitoisia nesteitä, ja näkee kuvan tuotteesta ja hinnatkin ovat selkeästi esillä.

Miksi ostaisin täältä? -Tuotteen laatu on testattu ja hyväksi koettu, toimitusajat ovat asiallisia, ja pystyt maksamaan suomalaisilla nettipankeilla.

Jos suunnittelet tupakoinnin lopettamista sähkötupakan avulla, on ensisijaisen tärkeää että et nyt lannistu. Hoida sähkötupakka meiltä tai muualta, kiität itseäsi vielä moneen kertaan kun höyryttelet olohuoneessasi vapautuneesti, ilman tupakkaa ja sen myrkkyjä. Läheisesi onnittelevat onnistuneesta lopettamisesta, ja tupakoijat katsovat kadehtien kun tulevat pakkasesta sisälle röökihetken jälkeen. Tervetuloa tulevaisuuteen.