Tavoite savuttomasta Suomesta saattaa sittenkin toteutua, kuluttajat äänestävät lompakoillaan ja tilaavat internetistä sähkötupakkaa merkittäviä määriä, meillä sähkötupakka.eu:ssa on aitiopaikka tähän historialliseen muutokseen. 95% asiakkaistamme ovat tupakoivia miehiä ja naisia, jotka haluaisivat lopettaa. Lakiteknisistä syistä emme voi antaa mitään takeita että sähkötupakka auttaisi tupakan lopettamiseen, kysy sähkötupakoivalta kaveriltasi miten on mennyt. Hän kertoo kyllä. Me tiedämme jo miten hän tulee vastaamaan.

Miksi juuri tällainen sähkötupakka?
Meidän tuotteet eivät ole mitään halpisrimpuloita, usein kuulee puhuttavan kuinka ne röökimalliset ovat heikkoja, ja se pitää paikkansa, testasimme monta tosi surkeaa mallia läpi ennen kuin löysimme nämä tuotteet. Savua (höyryä) tulee enemmän kuin perinteisestä tupakasta, ja laitteet kestävät kauheaa rääkkiä menemättä rikki. Tietenkään ne eivät kestä esim. pesukone-käsittelyä jos sähkötupakka on unohtunut taskuun, mutta voimme vakavin mielin sanoa meidän PARAS-settiä sanoa ihan parhaaksi. Näytä meille sähkötupakka jossa on 1200mAh teho ja on näin hyvännäköinen ja salonkikelpoinen. Et löydä.

Entä se nikotiini?
Tupakan lopettaminen ilman nikotiinikorvausta on kamalaa. Me myymme nikotiinipitoista ja nikotiinitonta sähkötupakkaa. Ole tarkkana kun selailet muita kauppoja että saat nikotiinipitoista, usein ne eivät saa nikotiinia myydä ollenkaan, joten he jättävät sen mainitsematta kokonaan että eipä ole sitten sitä nikotiinia… Sähkötupakka.eu:n kanssa ei ole sitä huolta. Tuolla muualla on aiheesta enemmänkin kirjoiteltu, mutta lyhyesti: Tupakka tappaa koska se on myrkyllistä. Nikotiini ei ole sen myrkyllisempää kuin kofeiinikaan, vaikka eihän se terveellistäkään ole. Mutta jos vaihtoehdot ovat sähkötupakka tai perinteinen tupakka, Ole järkevä ja valitse se joka ei aiheuta sinulle ja sinun lähimmäisille syöpää.

Varastotilanne juuri nyt:
Huomaa että Suomessa on syksy alkanut kun yleisöryntäys alkaa. Olemme juuri vaihtaneet nopeaan tavarantoimittajaan, tuotteet toimitetaan TNT:n kuriiripalveluna, eli ovat isoissa keskuksissa perillä 1-2 päivää, muualle Suomeen n. 3-4 päivää. Väliaikaisesti tätä kirjoittaessa on kaikissa tuotteissa n. 2 päivän ylimääräinen viive, johtuen yleisöryntäyksen aiheuttamasta varastotilanteesta. Tilannetta hoidetaan parhaillaan.

T: Sähkötupakka.eu:n väki