Vihdoin sähkötupakat tulivat varastoon, eli kauppa on nyt auki.

Olen itsekin siirtynyt näiden käyttäjäksi, ja voin luvata ettet pety. Jos olet aiemmin ostanut sähkötupakkaa suomesta tai ulkomailta, varsinkin ns. tupakka-mallisia eli 510, 901, 808, jne. koodeilla varustettuja tupakan muotoisia sähkötupakoita, olet luultavasti joutunut pettymään kun akku ei kestä ja vehkeet hajoaa käsiin. Itselle varsinkin Genesis-merkkiset tuotteet ovat olleet pettymys, kallista ja huonoa.

Tilatessasi meiltä sähkötupakan saat kestävämmän ja halvemman laitteen, ja mikä parasta, tuet kotimaista yrittäjää. Jos sähkötupakkasi on rikki kun se saapuu, palauta se, niin lähetämme uuden. Tämä on epävirallinen lupaus, mutta suomalaisen sanomana se painaa. Kaikki e-tupakat toimitetaan esiladattuina ja esitäytettyinä, makuna “tobacco”, joka omasta mielestä maistuu Turkish blendin ja RY4:n sekoitukselta, pakko sanoa että on vähän turhan mausteinen omaan makuun, eikä siinä ole nikotiinia lainsäädännöllisistä syistä, vaan eipä tuo haittaa, ulkomailta saa tilata nesteitä joissa on nikotiinia, ja makuvaihtoehtojen määrä on todella hurja, itse tykkään Halo-merkkistä e-nestettä sauhutella.

Olen lopettanut tupakoinnin sähkötupakan avulla, kuten niin moni muukin, ikään kuin “vahingossa”, kun huomasin että tupakka kävi tarpeettomaksi, pahan makuiseksi, ja järkyttävän myrkyllisen tuntuiseksi, kun sähkötupakoimalla saa tyydytettyä nikotiininhimon. Suorastaan ihmettelen miksi kukaan täysijärkinen ihminen palaisi enää tupakkaan kokeiltuaan sähkötupakkaa. Olen tullut siihen tulokseen että sähkötupakka “on parempi”.

Tätä silmällä pitäen onkin valitettavaa että Suomen valtio aikoo estää sähkötupakoiden myynnin Suomessa, ilmeisesti alkaen 1.1.2012 suomalaiset yrittäjät joutuvat lopettamaan sähkötupakka-verkkokauppansa tai siirtämään ne ulkomaille. Epäilemättä tupakkateollisuus ja lääketeollisuus ovat tässä voittajia, ja suomalaiset pienyrittäjät ja varsinkin kaikki tupakan lopettamisesta haaveilevat ovat häviäjiä. Käsittämättömintä on se että tämä tehdään tupakanvastaisuuden nimissä!

Liittymällä sähkötupakan kannattajajäseneksi (vihreä nappula ylhäällä oikealla) tuet heikoimpia osapuolia, eli potentiaalisia tupakoinnin lopettajia, ja vastustat niitä jotka haluavat kieltää sähkötupakan, tuon hienon laitteen jonka avulla niin monet ovat vihdoin päässeet irti tappavasta tupakkakoukusta.