Kovan suosion takia toimituksissa on ilmennyt ruuhkaa, pyrimme lähettään tuotteet mahdollisimman nopeasti, mutta pahimmillaan toimituksissa voi olla kahden viikon ylimääräinen viive. Pahoittelemme tilannetta, nostamme kapasiteettiä niin nopeasti kuin mahdollista.
————————————————————————————-
Vaihdoimme tavarantoimittajaa, emme enää lähetä sähkötupakkaa EU-postitse, kuten kaikki muut nikotiinipitoisten myyjät yhä tekevät. Sähkötupakka.eu lähettää nyt tuotteet huomattavasti nopeampana TNT kuriirilähetyksenä, joka on perillä 3-4 vuorokaudessa, koko Suomeen.

Syysruuhkakin alkaa hellittämään ja varastoonkin on lopulta saapunut lisätäydennystä, äkkiä ostamaan nekin pois! Kohta talvi jo hiipii, ja ei enää tee yhtään mieli mennä ulos tupakoimaan, eihän? Sähkötupakan höyryt eivät häiritse muita, vaikka tarkka-nenäisimmät saattavat jotain haistaakin, jos aivan naamaan puhaltaa savut. heh. Sähkötupakan höyryssä ei ole syöpää aiheuttavia ainesosia, kuten tupakassa on, jonka takia sähkötupakointi sisällä ei ole kiellettyä, vaikka ei sitä erikseen suositellakaan. Pääasia että ei tarvitse polttaa syöpä aiheuttavaa, radioaktiivista, tunnetusti erittäin epäterveellistä perinteistä tupakkaa. Loppujen lopuksi kaikki vaihtoehdot ovat parempia kuin tupakka, ja sähkötupakka näyttää olevan kansan mielestä erityisen toimiva homma. Itsekin suosittelen.

Sähkötupakoitsijoita alkaa olemaan niin paljon, että sähkötupakan toimintaperiaatteen selittäminen lienee turhaa tässä vaiheessa.

Miksi valitsisit tämän sähkötupakan etkä jonkun toisen laitteen?
-Meidän laitteissa ei ole nappuloita, joten ne ovat helppokäyttösiä.
-Meidän sähkötupakat ovat esitäytettyjä, mutta myös uudelleentäytettäviä.
-Ei vuotoja, ei hankalaa täyttöä, heti valmis käyttöön, fiksun näköinen julkisissa tiloissa.

-PARAS sähkötupakka kestää 1200mAh akun ansiosta pidempään, lataamatta. Ei meinaan lopu akku heti.
-SOPIVA sähkötupakka on erinoimainen jos haluat kokeilla miten kunnon sähkötupakalla keplaa “polttaa”.

Eikä tule tupakkaa ikävä.