Ravintoloitsijalla ja kahvilanpitäjillä on silti oikeus kieltää sähkötupakan käyttö, jospa tämä häiritsee toisia asiakkaita taikka jospa tämä ei sovi paikan stailiin. Sähkötupakan Akku: Aloituspakkauksen messissä käy luonnollisestikin akkulaturi jolla voit ladata sähkötupakkasi akkuun virtaa. Sisäänhengittäessä sähkötupakka muodostaa vesihöyryä, minkä maistuu sekä tuntuu vastaavalta kuten perinteisestä syöpäkääryleistä hengitettävä savu.

Sähkötupakka liikkeitä

Sähkötupakka ei haise pahalta, noin mm. On puhuttu mm. Kuten ennen tuli jo todettua, on myös nesteitä missä ei oo nikotiinia lainkaan. Voiko Sähkötupakan läpi lopettaa tupakoinnin? Meidän tietääksemme laite tarjoaa hyvän vaihtoehdon jahka tahtoo siirtyä savuttomaan elämään.

Toinen muuttuja höyrystimessä onkin nesteen tyyppi. Se tutkimustulos sähkötupakan käyttäjien keskuudessa on kyseenalaistettu, sillä jotkin käyttäjät on höyryn messissä saaneet melkein sikäli paljon nikotiinia, niin että ovat tunteneet olonsa huonovointiseksi. Suomen lääkelaitoksen sekä valtion kanta onkin, että nikotiiniampullejen myynti onkin kieletty.

Sähkötupakka vaaraksi keholle

Muussa tapauksessa esim. eGo-C -sarja ja monipuolinen kokoelma aromeja olisivat paras ratkaisu. Neste siirtyy patruunasta höyrystäjään, jonka aiheuttaa vesihöyryä. Sähkötupakka onkin tupakan vastaava tilalle tuleva härpäke, jonka läpi vedetään yleensä ottaen nikotiinipitoista höyryä.

Jos toteat niin että tulet käyttämään vaan yhtä sähkötupakka-mallia, hyvä minimimäärä varaosia on 2kpl akkuja, 2kpl atomisoijia, ehkäpä myös varalaturi ja monia nestepatruunoita. Hyvänä kakkosena tärkeyslistalla tulee savu – joten miten paljon rööki tuottaa höyryä sekä miten tiheää tämä on. Automaattinen käynnistyy yksinkertaisesti imaisemalla tupakan tapaan, manuaalikäyttöinen käynnistyy nappia painamalla.

Tosiasia kuitenkin on, että sähkötupakka päästää ympärilleen vain vesihöyryä minkä onkin vaaratonta. Erilaisten sähkötupakkatuotteiden osuus yrittäjän tupakkakauppojen myynnistä on iso. Tästä syystä olemme valinneet tuotevalikoimaamme tuotteita minkä käytön oppii jokainen, ensimmäisen käyttökerran kuluttua. Puhdistusmetodeja onkin useita, ja jokainen löytää saletimmin mieleisensä ja tehokkaimmaksi katsomansa.

Yhdestä ampullista riittää näin 300 imaisua, sekä tavallista röökiä poltettaessa ihminen imee keskimäärin 14 kertaa. 2 akkua, höyrystin, cartomizereita sekä laturi) hinnat lähtevät yleensä 40 eurosta ylöspäin. Maku ei luonnollisestikaan oo aivan samanlainen mutta markkinoilla on myöskin röökin makua imitoivia e-nesteitä jospa sellaista tahdot, hajua sähkötupakka ei tuota juuri lainkaan. Sähkötupakka on julkisuudessa ollut 12kk ’12 aikana suuren määrän.

Koska sähkötupakka poikkeaa hyvin paljon tavallisesta kessusta, tämä ei tuota samanlaista haittaa ympäristölle. Liitto perustelee kieltoaan myös sähkötupakan käyttämisestä vapautuvalla höyryllä, jonka ainesosista ei ole riittävästi tietoa.