HUOM! Tänään 29.10. puhelin auki klo 15-18

———————————————————————–

Tervehdys,

Erittäin suuret pahoittelut pahoin viivästyneistä sähkötupakan toimituksista. Meillä on ollut todella suuria ongelmia tavarantoimittajamme kanssa. Tilaustemme toimitusajat tavarantoimittajamme kanssa ovat venyneet kohtuuttomiksi ja tilauksemme on myös toimitettu meille vajavaisina. Tästä johtuen emme ole kyenneet toimittamaan edelleen kaikille asiakkaillemme heidän sähkötupakka-tilauksiaan kohtuullisessa sekä lupaamassamme ajassa.

Kyseinen tilanne on aiheuttanut sekä lähetyksiin että asiakaspalveluun ennen näkemättömän ruuhkan, joka osaltaan on aiheuttanut suurta hämmennystä ja ärtymystä asiakkaidemme keskuudessa. Puramme parhaillaan ruuhkaa sekä lähetyksissä että asiakaspalvelun osalta. Kaikki asiakkaamme tulevat 100%:n varmuudella saamaan tilaamansa tuotteet. Toimituksissa tulee edelleen olemaan viivettä sekä uusissa, että jo tehdyissä tilauksissa, mutta pyrimme purkamaan ruuhkan lähetyksissä mahdollisimman nopeasti. Asiakaspalvelumme tulee myös vastaamaan viikonlopun aikana kaikkiin vastaamattomiin viesteihin ja maanantaista alkaen puhelinpalvelumme on myös auki. Tiedotamme uusista puhelinpalvelun aukioloajoista viikonlopun aikana kotisivuillamme sekä Facebookissa.

Selvitämme myös mahdollista korvaavaa tavarantoimittajaa tällä hetkellä, mutta kuten ymmärtänette tämä ei hetkessä onnistu. Ehdottomia edellytyksiä tavarantoimittajallemme on laatukriteeriemme täyttyminen sekä luotettavat ja nopeat toimitukset meidän suuntaan. Kuten olemme kaikki ikäväksemme saaneet huomata nykyisen tavarantoimittajamme kanssa jälkimmäinen ei ole toteutunut riittävällä varmuudella.

Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä, mutta myös samaan aikaan ymmärrämme tilanteen aiheuttaman ärtymyksen ja totta kai tunnustamme myös, että viime kädessä vastuussa lupauksistamme teille asiakkaille olemme me. Tiedotuksemme ja asiakkaiden informointi tilanteesta on myöskin hoidettu osaltamme huonosti. Osaltaan tilannetta on pahentanut ja sekoittanut epäselvät vastuualueet yrityksessämme. Vaikka olemme pieni muutaman hengen yritys, on selkeä vastuualueiden jako yritystoiminnan kannalta välttämätöntä ja teemme tähän tarvittavat muutokset, jotta asiakkaamme myös jatkossa kokevat meidät luotettavaksi toimijaksi.

Lupaamme asiakkaillemme jatkossa sähkötupakka tilausten toimitukset luotettavasti, nopeasti ja lupauksiemme mukaisessa määräajassa. Lupaamme myös tiedottaa paremmin ja nopeammin mahdollisista ongelmista ja viivästyksistä.

Vielä kerran suuret pahoittelut tilanteen johdosta ja hyvää syksyn jatkoa!

Terveisin sähkötupakka.eu