Ensinnäkin hyvää kesää kaikille sähkötupakoitsijoille, suurin osa teistä sähkötupakoi nyt ensimmäistä kesää. Jos vaihdoitte tupakasta sähkötupakkaan, kesä on se aika kun nikotiiniriippuvaisen tupakanhimo on korkeimmillaan, Muista nyt miten paljon paremmin voit ilman tavallista tupakkaa. Jos ette ole vielä edes kokeilleet vaihtaa tupakasta sähkötupakkaan, ostakaa itsellenne sähkötupakalla tupakatonta aikaa, olette ehkä sen velkaa lähimmäisillenne.

Näin kesäkaudella kun ihmiset pitävät lomia on välillä sattunut ja tapahtunut. Muutamina päivinä puhelinvaihde on ollut epäkunnossa, ja numeroon ei ole saanut yhteyttä. Myös muuttunut kesäsoittoaika (klo. 11-16 arkisin) on aiheuttanut asiakkaissa hämmennystä.

11.6. ja 13.6. Lähetyksissä oli ongelmia, tilannetta selvitetään

11.6. ja 13.6. lähetetyksissä on ilmennyt ongelmia, joten jos sähkötupakkapakettisi lähti näissä erissä etkä ole vieläkään saanut tavaroitasi, lue eteenpäin: Asiakkaat ennen teitä ja teidän jälkeen ovat kaikki saaneet tavarat, seurantakoodien avulla näemme jokaisen vastaanotetun lähetyksen ajan ja paikan. 11.6. ja 13.6. lähteneet lähetykset ovat kyllä matkalla, ja selvitämme koko ajan tilannetta yhteistyössä useiden valtioiden postien kanssa. Mikäli selvyyttä ei tule, olemme valmiit lähettämään uudelleen kaikki tilaukset. Pahoittelemme tilannetta, kuten sanottua, sitä selvitellään.

Hyvää kesää kaikille asiakkaillemme!