Selaa ylläolevasta verkkokaupasta sähkötupakkaa, ostaminen sujuu erittäin helposti, maksaminen suomalaisilla verkkopankeilla, tai laskulla, tai vaikka puhelimella.

Minkä sähkötupakan valitsen?

Nyt on kesä, eli haluat sähkötupakoida ulkona. Sähkötupakkaa on niin montaa erilaista, että valintojen tekeminen on joskus arpapeliä, siksi meiltä saat vain kahta mallia. SOPIVA ja PARAS. Molemmissa se itse tupakka on tupakanmallinen ja -kokoinen, jotta sen kanssa kehtaa olla ulkotiloissa, ilman että kaikki ihmettelevät että mikähän ihme vehje toikin on.

Fiksun näköinen sähkötupakka on kesällä kohtuu olennainen juttu. Ulkona kun liikutaan, törmätään myös siihen toiseen sähkötupakoitsijan ongelmaan, eli akku loppuu. Tämä koskee kaikkia sähkötupakoita, ei vain meidän tuotteita. Paras lääke akun loppumiseen on PARAS-setti, jossa on askiin sisäänrakennettu 1250mAh teho-akku, joka lataa niitä rööki-akkuja vaikka taskussa. Silloin kun sähkötupakasta loppuu akku, laitat sen askiin, ja otat uuden, täyteen ladatun, tilalle. Höyryttäminen jatkuu, etkä enää jää pulaan.

Et löydä tehokkaampaa ja fiksumman näköistä sähkötupakkaa mistään, numerot ja ulkonäkö puhuvat puolestaan.

SOPIVA-setti on nimensä veroisesti sopiva setti, eli se on hinnaltaan huokea, varmatoiminen, ja helppokäyttöinen sähkötupakka. Tupakoitsijalle tuttuun tyyliin laite kulkee askissa, joka saattaa olla lopettajalle erittäin tärkeä psykologinen seikka.

Kaikki sähkötupakkamme ovat helppokäyttöisiä, ei mitään nappuloita joita pitäisi painaa kun polttaa, ne ovat esitäytettyjä ja esiladattuja, eli voit aloittaa käyttämisen heti. imet vaan oikeasta päästä ja “savua” tulee. Maailmalla näkee myös sellaisia insinööri-henkisiä vehkeitä jotka ovat isoja, paksuja, ja joskus erittäin kummallisen näköisiä, ja joita joutuu opettelemaan käyttämään, täyttö-operaatioineen, ja aktivointinappuloineen. Me olemme panostaneet varmuuteen ja helppouteen. Nauttikaa!