Ampullin uudelleentäyttö tapahtuu simppelisti kostuttamalla nestepatruunan sisällä olevaa vanua lisäämällä nestettä pullosta tipoittain sikäli pitkään että se ei enää ime enempää. Ajankohtaisessa kakkosessa oli juttua sähkötupakasta hiljattain. Myös automaattisella tämä onnistuu vaan koen itse sen helpommaksi nappikäytöllä.

Honkanen sanoo, että sähkötupakkaa saa ostaa, jahka tämä pitää sisällään vain pienen määrän vai ei ollenkaan nikotiinia. Sitä kutsun kurkkutuntumaksi. Litium-akuilla se on noin 300 kertaa. Propyleeniglykolin käyttäminen höyrystettynä on vasta tutkimuksen alla oleva juttu, mutta alustavat tulokset ovatkin huomattavan lupaavia sekä mitään haittavaikutuksia ei ole vielä putkahtanut toteen.

Sähkötupakan toimivuudesta tupakoinnin lopettamisen välineenä ja sen terveysvaikutuksista on ristiriitaisia tuloksia. Ei pienhiukkasia, jotak repivät keuhkojen kohta auki sikäli, että nikotiini pääsee mahdollisimman tehokkaasti verenkiertoon. Mikäli kerran tupakointi maksaa valtiolle joten meille veronmaksajille vuosittain yli miljardin, sikäli miten pystyy olla sähkötupakka voi suoran tuomion? Sähkötupakkaan ei oo kukaan ikinä kuollut ja sähkötupakan avustuksella moni ihminen onkin pystynyt lopettamaan tupakan polton kerralla sekä pysyvästi.

Se onkin saavuttanut maailmalla merkittävän suosion sekä rantautuu nykyään hyvää vauhtia Suomeen. Pellaksen mielestä sähkötupakan nikotiiniliuokset joutuu saattaa valvonnan piiriin, että tuotteen turvallinen käyttäminen olisivat mahdollista. Hän myös tiedostaa joidenkin pääsevän eroon kessusta sähkötupakan avustuksella. Sähkötupakasta vapautuu vesihöyryä jonka on noin ruumiin lämpöistä ja vesihöyrynä tän kosteusprosentti on totaalisen. Olisi kiva kun Valvira ja toiset vallanpitäjät ajattelisivat asiaa kerrankin ihan maalaisjärjellä ja tupakoitsijoiden oikeaa etua ajatellen.

Jos laite jostain syystä lakkaa toimimasta, eikä varaosia ole heti saatavilla, sähkötupakka voi helposti vaihtua takaisin normaaliin tupakkaan. Käytännössä sähkötupakkaa voikin röökata joissa vaan että tupakointikielto ei koske sitä. vanilija, sikari, kiivi, sitruuna, minuttu jne. Minä en tiedä myöskään nikotiininesteiden kieltoa. Sähkötupakka saattaa kävästä messissä esimerkiksi vaikeissa paikoissa, kuin baari-iltana vai tätä voikin käyttää täysin kuin tupakkaakin.

Sähkötupakkaa

Tupakoimattoman maallikon korvaan sähkötupakka kuulostaa – tutkimustulosten puuttumisesta huolimatta – sikäli sanotulta pienimmältä pahalta. Lähinnä tottumis- sekä mielipideasia se onkin joka tapauksessa.

Sähkötupakka hinta

Sähkötupakkaa ei sytytetä, elikkä tämä ei myöskään tuota savua, tuhkaa taikka tumppeja. omia käyttötarpeitaan; kuinka huomattavasti e-nestettä kuluu, tahdotko päästä nikotiinista kenties eroon jossain vaiheessa? Kaikki tarvikkeet vaativat myös päivittämistä, ja mitä enemmän laitteita on, sitä isompi valikoima tarvikkeita tarvitsee ostaa.