Vaihdamme tavarantoimittajaa, tästä lähtien paketit tulevat perille kahdessa päivässä isompiin kaupunkeihin, 3-4 päivässä koko maahan. Tavarat toimittaa pikana TNT, heidän kuriiri tuo ne sinulle kotiovelle asti, enää ei tarvitse odottaa hidasta postia.

Tämän muutoksen jälkeen olemme varmasti nopein tapa hankkia sähkötupakka!

Aikaisemmin käyttämämme lähettäjä (Maltapost) osoittautui aivan liian etelä-eurooppalaiseksi, eli suomeksi sanottuna laiskaksi, ja toimitukset venyivät, ja asiakkaat kärsivät. Olemme äärimmäisen pahoillamme kaikesta odottamisen aiheuttamasta kärsimyksestä, ja laitamme lisämaksutta kaikki kertyneet tilaukset nyt pikana tulemaan. Nyt alkaa aivan uusi vaihe toiminnassamme, koska nyt sähkötupakka liikkuu nopeasti.

Jouduimme nostamaan postikuluja hieman, mutta se on sen arvoista, kukaan ei halua odottaa yli viikkoa että saa ostamansa tavaran. Varsinkin kun suurin osa ostajista joutuu polttamaan “oikeaa” tupakkaa odotellessa, ja jokainen odottamiseen kuluva päivä heikentää asiakkaan terveyttä.

Maltapostin 11.6. ja 13.6. lähettämät paketit (jotka ovat nyt kaikki saapuneet perille suomeen, toim. huom.) olivat viimeinen pisara, emme voi hyväksyä näin hidasta toimintaa, maine kärsii, asiakkaat kärsii. Siksi vaihdoimme nyt TNT:lle. Mikäli Maltapostin lähettämät paketit eivät pääse Suomen rajojen sisälle lähipäivinä, lähetämme paketit uudestaan, nyt pikana, TNT:llä.

Jokainen tilaaja saa tavaransa, siitä pidämme kiinni.

T: Sähkötupakka.eu:n väki.