Hei ihmiset!

Varasto on täynnä ja nikotiiniakin saa.

Kaupassamme puhaltaa nyt uudet tuulet, olemme laajentamassa euroopanlaajuiseksi toimijaksi, ja uusia tuotteitakin on kehitteillä, kaikkea jännittävää.

Asiakkaiden vakio-toive on ollut sen nikotiinin saaminen, ja voin ilokseni ilmoittaa että sitä on nyt vihdoin saatavilla. Asian suhteen pitää olla tietenkin melko varovainen, Missään tapauksessa emme välitä alaikäiselle tai mitään sellaista, mutta on myönnettävä se seikka että jos aikoo siirtyä tupakasta sähkötupakkaan kokonaan, eli ns. “lopettaa tupakointi”, se nikotiini on aika oleellinen asia, sehän on se koukuttava kemikaali joka pakottaa ihmiset polttamaan sitä erittäin myrkyllistä perinteistä tupakkaa, vaikkei edes haluaisi.

Uutisissa oli taannoin tapaus jossa eräs jenkki räjäytti suunsa sähkötupakalla. Tottakai asiasta oli otettava selvää, ja tulos oli että kyseinen henkilö käytti modia, eli ikään kuin kotitekoista sähkötupakkaa, jossa oli paikallisen halpahallin pattereita ja dual/triple coil cartomizereita. Tämä on sähköteknisesti aika jännittävä yhdistelmä, ja ei tavallaan ole mikään ihme että kun vähän huolimattomuutta laittaa mukaan tilanteeseen, että akku poksahtaa… Vähän samalla tavalla kuin jos menee kylpyyn television kanssa, jolloin pitää ymmärtää irroittaa johto seinästä ettei räjähdä… No joo, vakava asia.

 

Tervetuloa ostoksille!